Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

700 Kawasaki Prairie Tech Tips

The Prairie 700 är ett terränggående fordon (ATV) som tillverkas av Kawasaki Heavy Industries i Tokyo, Japan. Den Kawasaki Prairie 700 är känd för sitt V-Twin motor och automatlåda. ATV rymmer endast en individ säkert på en gång. Kawasaki skapade ATV att fungera som en efterträdare till tidigare modeller av Kawasaki 4X4s. För att förstå ATV prestanda, lär dess utrustning specifikationer. Motor

Kawasaki Prairie 700 har en fyrtakts, vätskekyld V-twin motor, vilket betyder att den har två cylindrar. Det tränger 42.5 cubic inches och har ett kompressionsförhållande på 9,9 till 1, en borrning på 3,23 inches och en stroke med 2,6 inches. Den ATV motor har en enda överliggande kamaxel (SOHC) utformning, och fordonet har en kontinuerligt variabel (CVT) växellåda.
Bromsar och fjädring

Kawasaki Prairie 700 har skivbromsar både fram och bak. De främre bromsarna består av dubbla kolvar, medan de bakre bromsarna är olja badade. Suspensionen har en fjädringsväg på 6,7 inches, medan den bakre resor är 7.2 inches.
Mått

Kawasaki Prairie 700 har en torrvikt (ej inklusive viktiga vätskor, oljor eller utrustning) av 604 kg. Dess bränsletanken rymmer ca 4,5 liter, och ATV kan bogsera Totalt 1.250 kg. Den mäter 46,5 inches bred och 86,2 inches lång, och den har en hjulbas - mätning från mitten av den främre till den bakre ratten - av 50,8 inches. . ATV har en markfrigång på 9,5 inches, och dess säte mäter 34,3 inches lång
Colors

Kawasaki Prairie 700 finns i två färger: grönt och rött. De som vill ha en grön ATV kan välja mellan Woodsman grön och Team Green.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103243.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.