Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man blir en Rock Crawler

Rock genomsökning är en populär utomhus sport bland fyrhjulsdrivna entusiaster. Använda starkt modifierade pickuper och terrängbilar, drivrutiner använder förmågan hos sina fordon i kombination med bilkörning kompetens att navigera hinder som består av stora stenar. De individer som driver dessa gigantiska maskiner kallas "Rock Crawlers." Hela USA finns det tusentals sten sökrobotar konkurrerar både amatörer och professionella nivåer, samtidigt som ännu fler människor föredrar att ta på sporten som en fritids hobby. För att bli en klippa sökrobot, behöver du bara den skicklighet och riggen för att ta på stigar. Saker du behöver
fyra-hjulsdrivna fordon
Aftermarketdelar
Budget
Sponsorer
Visa fler instruktioner
1

Köp basen fordon som kommer att användas för att bygga rock crawler riggen. I huvudsak kommer alla fyrhjulsdrivna fordon fungerar, men några av de mest populära märken och modeller inkluderar Toyota pickups och Wranglers Jeep. Välj ett fordon i gott skick för att undvika att behöva spendera extra pengar på grundläggande reparationer.
2

Outline en budget för att bygga rock-crawler fordon. Flytta framåt med bygget om de finansiella resurser finns tillgängliga, eller skapa en plan för att köpa och installera delar över tiden eftersom det finns disponibla medel. Minimala ombyggnader, såsom installation av eftermarknaden fjädringskomponenter och större däck kan kosta uppskattningsvis $ 2,000, och samtidigt bygga ett fordon som enbart rocka krypande lätt kan kosta över $ 20.000 i delar och arbete för hela build.

3

Börja göra ändringar på fordonet för att göra det mer i stånd att övervinna de typer av hinder som finns i berget krypande. Installera låsning differentialer att skicka ström till alla fyra hjulen, utrusta bilen med däck som presenterar en slitbana som greppar bra och välj upphängningskomponenter som gör riggen att böja över stenar. Ändra underredet av fordonet för att funktionen hasplåtar som skyddar vitala komponenter från skrapar mot klipporna, samtidigt installera en vinsch för att hjälpa till att flytta bilen när den blir fast.
4

Ta bilen ut berget krypa så ofta som möjligt så att du blir bekväm med hanteringen av fordonet, samt din egen förmåga körning. Gå med i en lokal fyrhjulsdriven klubb tillägnad till rock crawling och vara öppen för att ta råd från veteran Rock crawlers.Visit den Meetup hemsida och gör en sökning på ditt postnummer för berg krypa för att hitta andra entusiaster. Öva din körning runt erfarna personer för att dra nytta av deras kunskap och förbättra dina kunskaper. Bygga förtroende över tiden och aldrig vara rädd för att undvika ett hinder utifrån de begränsningar som du eller din rigg.
5

Bli medlem för att delta i en sten krypa konkurrensen. Amatör, semi-professionella och professionella evenemang hålls över hela USA, oftast under de torra sommarmånaderna. Använd tävlingar som en plattform för att förfina och testa din skicklighet medan nätverk med andra rock sökrobotar.
6

Seek sponsring från off-road tillverkande företag om du har börjat konkurrera på flera händelser, och vill gärna fortsätta göra så. Även hobbyister inte kommer vanligtvis få sponsring, kan konkurrenterna med en attraktiv försäljningsargument kunna hjälpa till att finansiera sin vagga krypa genom sponsor pengar och delar donationer. Beskriv de fördelar som verksamheten kommer att få genom att sponsra dig och börja kontakta potentiella sponsorer via ett brev eller telefonsamtal. Potentiell sponsor fördelar kan innefatta att placera sin verksamhet logotyp på riggen att erkännas på tävlingar, nämner på din personliga hemsida eller erkännande i tidningen funktioner för hög nivå sten sökrobotar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103232.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.