Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man ansluta en elektrisk Shift till ett 7AL 2 MSD Box

Den MSD tändning boxen används som en eftermarknad tändning ersättare och accepterar två olika varvtal gränser. Detta innebär att du kan skydda din bil från over-rev under en dragrace. Den andra rpm gräns kan aktiveras för lägre varv vid startlinjen positionen. Den elektriska förskjutning av dra bilen kan fästas på MSD 7AL-2 tändning set, men processen är inte för svag i hjärtat. Saker du behöver
Drill w /1/4-tums borr
Eltejp
Tillverkare-rekommenderade tändstift
Lödkolv
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln först. Detta är alltid fallet när du kopplar bort batteriet från fordonet.
2

köpa rätt ersättare tändstiftets, enligt bilens tillverkare. En gång installerat, kan du förlänga tändstiftets elektrodavstånd i .005 steg för att hitta den bästa prestanda gapet. Större luckor kräver locket och rotorn att vara i perfekt skick när de skatt under drift med en större Tändstiftsgap.
3

Montera MSD i ett öppet område i motorrummet som är inte direkt i linje med motorns värmespridning. Förläng MSD tändkablar, för att se till att de når anslutningspunkterna.
4

Markera platsen där MSD installeras med krita. Borra upp hålet markeringarna med en 1/4-tums borr. Placera vibrationer fästen på monteringsytan och dra sina installation bultar. Placera MSD på fästet och dra åt skruvarna som väl.
5

Fäst MSD jordkabeln till motorblocket. Löd den orange MSD kabeln till spolen + pol och svart MSD kabeln till spolen-terminalen. Löd den röda MSD kabeln till en 12-volts källa som tändningslåset. Löd den tunga röda kabeln till den positiva batteripolen.
6

Fäst kablaget till violett och gröna trådar av MSD. Anslut den öppna änden av selen och magnetisk pickup-anslutning.
7

Route alla MSD kablar borta från motorn värmespridning, och hålla violetta och gröna kablar borta från alla andra MSD box ledningar. Håll alla trådarna längs brandväggen i bilens motorrum.
8

Anslut fordonets batteri, ansluta den negativa batteriet räcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102778.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.