Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Vad är skillnaden mellan NGK & QL78YC?

Kombinationen av luft och bränsle i en motors förbränningsrum behöver en gnista för att tända. Tändstift uppfylla detta behov genom att tillhandahålla en väg för den elektriska energi som alstras av tändsystemet. NGK är en tillverkare av en rad av tändstift, inklusive racing-serien, och är en av de största tillverkarna i världen tillsammans med Champion. En av Champion produkter tändstift är QL78YC racing serien. Brand

NGK är ett varumärke av tändstift som innehåller modeller som V-Power hög prestanda och G-Power överlägsen prestanda. Använd G-Power för lägre utsläpp. För bästa prestanda i högpresterande motorer, erbjuder NGK den hållbara Iridium IX tändstift. Företaget tillverkar även tändstift för små motorer som Pro-V och kommersiella serier för snabbare och lättare starter.
Modell

NGK är ett visst märke av tändstift är QL78YC en modell av tändstift. Tändstiftet innehåller en koppar kärna omgiven av en nickel skal. Denna speciella tändstiftet har en förlängd bränning spets, placera den närmare centrum av förbränningskammaren. Detta resulterar i bättre gasrespons. Det orsakar också motorn gå med en högre hastighet på grund av en större kontakt med bränslet och luftblandningen i förbränningskammaren.
Specifikationer för QL78YC

Den QL78YC racing tändstift har en tråd storlek 14 mm och en räckvidd på 12,7 mm. Tråden storlek är dess diameter och räckvidd är dess längd. Dess hex storlek är 20,6 mm. Den Hex är en bult på sidan av ett tändstift.
Specifikationer för NGK

NGK tillverkar tändstift med gängdimensionerna 8, 10, 12 och 14 mm . Varje storlek har olika tråd når och hex storlekar. Till exempel har den 8-mm gänga storlek tändstiftet en räckvidd på 3/4 tum och en hex storlek på 13 mm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102761.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.