Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man stämmer med Air blöder

Tuning din förgasare förbättrar prestanda för din motor. En felaktigt inställd förgasare kan resultera i överskott bränsleförbrukningen. Air blöder administrera en reglerad mängd luft till venturiröret för att trycka bränslet ut ur bränslestrålarna. Ett ungefärligt förhållande av 13 lbs av luft till £ 1 av bränsle kommer att ge de flesta motorer mest makt. Försök inte justera luft blöder utan tidigare erfarenhet eller vägledning av en mekaniker. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lokalisera luftavtappningskranar skruvarna på din förgasare nära munstyckena accelerationspump och boosters. De inre skruvarna är tomgång eller låg hastighet luftavtappningskranar skruvar som arbetar med de lediga foderrestriktioner att styra mängden luft som levereras till bränsleledningarna. De yttre skruvarna är den höga hastigheten luftavtappningskranar skruvar som styr luften i emulsionen rören och tidpunkten för den huvudsakliga kretsen.
2

Dra åt skruvarna med en platt skruvmejsel för ett mindre luft blöda. Dra åt skruvarna för en mindre blödning på de inre skruvarna ibland fixar övergår problem genom att begränsa mängden luft som levereras. Ett mindre utfall på de yttre skruvarna ökar höga varvtal blandningen genom att blöda mindre vakuum styrka.
3

Lossa skruvarna för större luft blöda. En större blödning kan tunna ut luftblandningen genom blödning av mer vakuum styrka i de låga luftavtappningskranar skruvar. På de höga bleed Speed ​​Air skruvar, lossa skruvarna gör luftbränsleblandningen rikare och påverka den linjära bränsle kurvan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102758.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.