Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar Motorcraft 2 Barrels

Justera Motorcraft 2 fat förgasare till rätt inställningar kommer att förse dig med mer prestanda och bättre bränsle körsträcka. Den Motorcraft 2 fat förgasaren har två lediga skruvar blandning justering på framsidan nära basen, och en inställning av tomgång skruv bredvid chokevajern. Förgasaren kan justeras med några grundläggande verktyg i bara några minuter, hålla motorn igång ordentligt och hjälper till att förlänga livslängden på motorn. Saker du behöver
Skruvmejsel
Vakuummeter
Visa fler instruktioner
1

Vrid de två tomgång skruvarna blandning medsols med en skruvmejsel tills det tar stopp. Dra inte åt skruvarna för hårt. Vrid båda skruvarna tillbaka 1 1/2 varv moturs för att få en jämn start punkt för justering av Motorcraft 2 fat förgasare.
2

Starta motorn och varmkör den tills du ser chokespjället inuti förgasare öppna upp. Avlägsna slangen gummiutsugring från vakuum porten på framsidan av förgasaren och fäst vakuummätaren till hamnen.
3

Vrid tomgång skruvarna blandning justering på framsidan av förgasaren 1 /4 av ett varv i taget, omväxlande fram och tillbaka tills de når den högsta avläsningen möjligt på vakuummätaren bibehållen optimal jämnhet.
4

Lokalisera tomgångsskruven på förarsidan förgasaren bredvid choken. Har en assistent sätta fordonet i "Drive" med sin fot på bromsen medan du justerar tomgångsskruven tills den når mellan 600-700 RPM på vakuummätaren medan friktionsfritt.
5

Put fordonet i "Park" och justera tomgång mixture skruvarna i fronten till den högsta vakuumavläsning med optimal jämnhet. Båda skruvarna ska justeras inom ett 1/4th av ett varv av varandra.
6

Stäng av motorn och ta ur vakuummätaren från framsidan av förgasaren. Fäst slangen gummiutsugring till vakuum porten på Motorcraft 2 fat förgasare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102734.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.