Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Fördelar med fälgar på Steel Wheels

Hjul typiskt består av en kant (i periferin eller den yttre delen) och hjulet skiva till vilken fälgen är svetsad. Även termer tekniskt hänvisar till två olika saker, många människor använder "hjulet" och "fälg" omväxlande. Olika typer av hjul är tillgängliga på marknaden, men de traditionella stålfälgar har inte förlorat sitt överklagande. Anskaffningsvärde

Material och tillverkningskostnader för stålfälgar är lägre än deras legering motsvarigheter. Detta gör den slutliga produkten mer överkomliga för den genomsnittliga shopper. Bättre stål och förbättringar som gjorts på stålfälg produktion har också ökat de stålhjul 'värde. Sådana förbättringar är bättre ventilation och ett förbättrat utseende som liknar andra hjultyper.
Long Life

Stålfälg är mer resistenta mot de delar av slitage, såsom smuts och damm. Deras hållbara material gör också dem att räcka längre, även under mycket tuffa förhållanden. Stålfälgar kan böjas, men att de inte lätt sönder. En böjd stål hjul behöver inte ersättas, det kan repareras. Detta gör dem till ett logiskt val för de som letar efter livslängd på sina hjul.
Solid konstruktion

Deras stämplat konstruktion gör fälgar på stålfälgar mycket hållbara och ger en konsekvent komposition. Metal stämpling är mekanisk process som använder tryck-bildande maskiner för att skapa fälgarna på stålfälg. Denna process kan i allmänhet göra metallen mer stabil och starkare, vilket ger kanten med en mer stabil struktur som är mindre ostadig när de används.
Garanti Kostnad

Hjul Task Force of American Iron and Steel Institute (AISI) insamlade uppgifter om kostnader på stål-och aluminiumfälgar. Utbyte av hjul under garantin var oftast på grund av läckor, fel och buller. Jämfört med fyra till 30 garanti incidenter per 1000 fordon för aluminiumfälgar, hade stålfälgar med fälgar endast en för varje 1000. Detta beräknades en besparing på cirka 15 till 50 gånger om garantikostnader på sidan av stålfälgar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102120.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.