Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Milton S400-6 ventilspindeln Extender specifikation

Sedan 1943 har Milton Industries tillverkat luft tillbehör såsom luft chuckar, gages gasgeneratorer, luftslangar och kopplare. Företagets sortiment omfattar förlängningar ventilspindeltätningar såsom S 400-6, vilket bidrar till att förbättra tillgången till ventilen, axeln eller ett hål som reglerar flödet av luft från ett rör, såsom ett däck. Specifikationer för S 400-6 förlängningen kan ändras med tiden då Milton produktlinje fortsätter att utvecklas. Grundläggande specifikationer

Milton Industries modell S 400-6 ventilspindeln förlängning, gjord för att användas med däck, är allmänt känd som den Safe-T-Flate. Safe-T-Flate är en inre dubbla hjulventil förlängning, så Milton rekommenderar denna förlängning för användning på husbilar, husvagnar och lastbilar med dubbelmontage. S 400-6 är en standard-borrning ventilspindeln extender, vilket innebär att i slutet av förlängningen som ska sättas i ventilen invändigt passar de flesta dubbla ventiler hjul däck. Addera Teknisk Specifikation

S 400-6 ventilspindeln förlängning tål högst 150 pounds av trycket per kvadrattum. Miltons Safe-T-Flate har en effektiv förlängning längd på 7 inches. S 400-6 har en silver-färgade flättub, en metallklämma och brons skär ventil och kontakter. Även om Safe-T-Flate mål däck, kan den också användas med pneumatiska tryckluftsverktyg.
Priser och tillgänglighet

Fysiska bildelar återförsäljare och däck centers säljer Milton Industries S 400-6 förlängning ventilskaft, som gör nätet fordonsindustrin återförsäljare och järnaffärer. Som av augusti 2011, säljs i Milton Safe-T-Flate för omkring till $ 22 till $ 30. Med posten levereras generellt nubb på en extra $ 7 till $ 10 till prislappen.
Shipping Överväganden

Milton Industries S 400-6 ventilspindeln förlängning kommer i set av två till ett paket. Milton distribuerar denna vara inneslutet i plast på en kartong stöd. Varje förpackning mäter 15,9 inches i längd och 6,7 inches i bredd. Safe-T-Flate paket mäter 0,6 inches i höjd. Produkten väger 10.4 gram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102111.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.