Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Ren bromsdamm Från Wire Hub Caps

När bilens bromsbelägg börjar att bära, de partiklar som bryter bort dynorna producerar ett ämne som kallas bromsdamm. Dammet är gråaktig i färg och fläckar bilens däck samt målade ytor, navkapslar och hjul. Broms damm är avtagbar även från tråd navkapslar. Använd en speciellt framtagen renare som tar bort partiklar utan att skada navkapslar. Om du använder fel rengöringsmedel kan tråkig din tråd navkapsel avslut. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Wheel Bucket Mössor och däck renare: bromsdamm borttagning formel
Varmt vatten
mjuk borste
Vattenslang med spruta
Soft, luddfri trasa eller trasa
Gummi hammare eller klubba
Visa fler instruktioner
1

Placera änden av en platt skruvmejsel mellan ett av bilens hjul och dess tråd navkapsel dra sedan skruvmejseln framåt för att ta bort navkapseln. Upprepa steget för varje hjul. Placera navkapslar på en plan yta utomhus.
2

Fyll en hink med 1/2 kopp hjul och däck renare utformats särskilt för att ta bort bromsdamm och 1 liter varmt vatten. Rör tvålen blandningen med en mjuk borste.
3

Skrubba insidan och utsidan av varje tråd hubcap noggrant med blandningen-indränkt borste. Re-doppa penseln och fortsätta skura navkapsel tills det är rent.
4

Spray varje tråd navkapsel med vatten för att skölja bort skräpet. Om broms damm fläckar som fortfarande finns kvar, upprepa steg 3 och 4 tills navkapslar är fläck fri.
5

Dry varje navkapsel med en mjuk, luddfri trasa eller trasa. Använd en gummiklubba eller klubba för att knacka varje tråd navkapsel försiktigt på hjulen på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102095.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.