Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur polska My Alcoa 18-Wheeler Fälgar

Du kan polera din Alcoa fälgar utan att köpa dyra rengöringsmedel som kan skada dem. Alcoa fälgar hjälpa dig att spara tid och pengar på vägen på grund av sin låga vikt, styrka och hållbarhet. Ändå valde väg skräp, lera och smuts upp från normal drift av din lastbil kan fastna på fälgar och bära ut den naturliga polish. En regelbunden och enkla underhåll kan gå en lång väg för att förhindra korrosion, ta fram det naturliga polska och hjälpa dig att öka livslängden på din Alcoa fälgar. Saker du behöver
Brush Vatten
, om nödvändigt
Milt rengöringsmedel
Varmt vatten
högtryckstvätt
svamp eller mjuk trasa
Rent vatten
Clean mjuk trasa
Automotive polish
Visa fler instruktioner
1

Rengör noga däcket monteringsområde av Alcoa fälgar med vatten och pensel, om hjulet har tagits bort för service. Om det behövs, använd ett milt rengöringsmedel blandas i varmt vatten för att avlägsna smuts eller något annat material som fastnat på däcket sidan av fälgen.
2

Wash utseendet sidan av fälgen med vatten under högt tryck till avlägsna smuts och väg skräp som kan ha fastnat på ytan av fälgen. Addera 3

ta bort material som fastnat på utseende sidan av fälgar med ett milt rengöringsmedel blandas i varmt vatten. Tvätta kanten med en svamp eller mjuk trasa och undvik att använda en borste. Om din 18-hjuling är utrustad med Dura-Bright-behandlad Alcoa fälgar, använd tvål och varmt vatten som beskrivs här endast om det är nödvändigt. Annars behöver du bara kallt vatten för att rengöra fälgen utsidan.
4

Skölj utseendet sidan av fälgen noggrant med rent vatten.
5

Torka utseendet sidan av fälgen med en ren, mjuk trasa.
6

Applicera ett lager bil polish till utseendet sidan av fälgen följa instruktionerna på produktens etikett. Använd inte bil polish på Dura-Bright-behandlad Alcoa fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102093.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.