Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man mäter bredden på en fälg i tum

När man överväger ett köp av nya bildäck , det finns ingen annan mätning viktigare än bilens fälg . Medan ivrig bil entusiast kan lätt känna bredden och diametern på hans bilens fälgar från toppen av huvudet , den genomsnittliga ägaren kan inte . Även om en mätning kan vara nödvändigt , kommer din bil har normalt bredden på fälgen och andra stats stämplat på fälgen . Trots detta är en enkel uppgift , måste du överväga några viktiga saker innan du mäter dina fälgar . Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Lay kanten på sidan på marken , det blir enklast och mest korrekt om du först ta bort däcket från fälgen , som den första mätning kräver det .
2

Använd ett måttband för att mäta bredden fälgen från insidan av en vulsten till insidan av den motsatta vulsten . Vulsten flänsen är den krökta ås på den yttre kanten av fälgen. Bredvid det är det däckfotssätet .
3

Mät fälgens diameter genom att mäta direkt över från en pärla plats till andra . Denna mätning går hand i hand med den bredd , och är viktigt för människor som vill köpa nya däck eller fälgar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102084.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.