Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du ändrar en Nissan Versa punktering

Nissan Versa är utrustad med en rymd-sparare reservdäck. Denna lilla däcket är belägen under bagageutrymmets golv. Ersättning av ett reservdäck på din Nissan Versa är en enkel procedur som inte kräver några speciella verktyg, eftersom alla nödvändiga verktyg finns i bilen. Instruktioner
1

Park dina Versa säkert avstånd från trafiken. Försök inte att byta däck samtidigt utsätts för förbipasserande bilar. Engagera din parkeringsbromsen. Lyft stammen eller luckan våning upp och skruva loss stora runda skruven som håller reservdäck i däcket väl.
2

Ta tappmuttem skiftnyckel och sax domkraft från reservdäcket väl tillsammans med reservhjulet däcket. Använd den platta änden av klacken skiftnyckel för att ta bort navkapseln på punktering, sedan använda skiftnyckel för att lossa muttrarna.
3

Använd sax domkraft för att höja din Versa. Undersök botten av bilen omedelbart framför den bakre däcket eller omedelbart bakom framdäcken. Det kommer att vara en metall läpp som sträcker sig nedåt. Den sax domkraft har en skåra som passar denna flik. Placera domkraften under hissen punkten och lyfter bilen tills däcket är inte längre vidrör marken.
4

bort muttrarna och ta bort punktering. Montera reservhjulet och dra åt muttrarna för hand, se till att reservdäcket sitter fast på axeln. Sänk Versa med sax domkraft. Dra åt muttrarna i ett korsvis mönster med klacken skiftnyckel. Sätt tillbaka navkapsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102083.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.