Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Det mest däck för Toyotas

Plocka rätt däck kan förbättra din Toyota prestanda. För att korrekt plocka ut däcken, måste du ta hänsyn till din körning behov och gemensamma vägförhållanden. Du måste se till att du har rätt storlek däck för din Toyota. Din instruktionsbok listar rätt däckstorlek för din bil. Om du inte har ett ägarnas manuell, sedan en däck butik kommer att ha en lista på vad som passar din bil. All-season däck

Dessa däck är bäst för att hålla samma däck på bilen hela året. Den kan hantera alla typer av väder. Om du har extremt vinterväder, kan du behöva tänka på ett annat däck. Men det här däcket klarar måttliga förändringar i vädret.
Vinterdäck

Dessa däck är bäst för att köra i mycket snö eller is. De ger extra dragkraft i dessa villkor. Du kan förvänta dig från 20 till 50 procent bättre grepp än du får med all-season däck. Om du använder vinterdäck, måste de kopplas upp för sommarmånaderna eftersom de kommer att bära snabbt på torra ytor.
Prestanda däck

prestanda däck är bäst för vägar utan dåligt väder såsom regn, slask, snö eller is. De hanterar bäst på torra vägar. De är bra på att stoppa och för snabb reaktion. Addera Att tänka
p Det finns ett antal ytterligare faktorer att tänka på när man väljer däck. Däckens hastighetsklass, belastningsgrad, slitbaneslitage rating, dragkraft betyg och temperatur rating bör alla spelar viktiga roller i ditt val.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102078.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.