Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Vad gör min 1994 GMC Sierra Gupp Truck drabbats hårt ?

När du kör runt i din 1994 GMC Sierra , du definitivt räkna med en mjuk gång . Men om det inte är vad du får , kan det vara något fel . Två viktiga saker att titta på om så är fallet , stötdämpare och däck . Overinflated Däck

Däcken inte riktigt spelar så stor roll i den här frågan eftersom de chocker gör , men de kan säkert göra skillnad . Om dina däck har mer tryck i dem än vad de är specificerade för , då de kommer hit gupp hårdare .
Stiff Shocks

Vissa störningar är utformade för att ha fjädrar som är mer styvt än andra. Du kommer vanligtvis hitta dessa applikationer i lastbilar , ungefär som Sierra . De är utformade på detta sätt så att de kommer att kunna bära tunga laster utan däcken slår ramen hos lastbilen. Om du vanligtvis inte bära tunga laster , kan du ha dessa justeras av en fackman.
Bad Shocks

Slutligen kanske du vill ha dina chocker kontrolleras hos din lokala mekaniker . Något hårda stötar är normalt i en lastbil på grund av deras chock konstruktion , men om det är för svårt så kan du ha dåliga stötar . Vid byte kan du få mjukare stötar också, vilket leder till en mer mjuk gång .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102059.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.