Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Den genomsnittliga Miles för en 225/40R18 däckslitage Replacement

Kvalitet däck är utformade med stor omsorg och kan ge tusentals miles av pålitlig service. Antalet miles körs på däck innan de måste bytas varierar . Den livslängd 225/40R18 beror på de faktiska villkoren för deras användning , körvanor , praxis tjänster , skillnader i road-egenskaper och klimat . Däck Förväntad livslängd

genomsnittliga uppskattningen för dessa däck är 50.000 miles . För maximal nytta , måste de underhållas korrekt . De bör vara lämpligt uppblåst som för detta däck är mellan 35 och 40 psi beroende på tillverkaren. Rätt mängd luft hjälper däcken bär längre , förebygger olyckor och förbättrar bränsleekonomin .
Läs Info

Korrekt lastning är viktigt och specifikt för märke och modell av fordonet. Denna information brukar finnas på etiketten på insidan dörren kanten , dörrposten eller handskfacket . Detta klistermärke anger däcktrycket krävs för både fram-och bakhjul .
Slitbaneslitage

Mängden slitagevarnare också anger huruvida eller inte att ersätta däcken. Beroende på märke och typ av däck . slitbanan slitageindikator är en användbar guide. Vissa märken av däck har inbyggd slitlister . När dessa barer är slitna ner till 1/16th av en tum , är det dags att byta däcken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102038.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.