Hur polska en förbränningskammare

Uppfinningen av halvrunda huvuden i 1901 markerade början av att förstå fluiddynamik av en bensin explosion i en förbränningskammare. Genom guldålder hot rods på 1950-talet, var det praxis för gör-det-själv bil och byggare cykel till minst polera sanden gjutjärn huvuden som, praktiskt taget, förbränningskammaren. Precis som det var då, polering huvuden är en lång och lugn rutin. Saker du behöver
Avfettning lösningsmedel
Rags
Komprimerad (butik) luft
Mekanikerpincett syl
Handheld roterande kvarn
Sortiment av 80-grit slipmedel rullar
Sortiment av roterande verktyg polering hjul
Mandrells i olika längder
metall polermedel
Visa fler instruktioner
1

ta isär motorn huvudet eller huvuden. Rengör huvudena med avfettning lösningsmedel och trasor. Blås huvudena torra med tryckluft eller annan källa med komprimerad luft.
2

Bifoga en ny topplockspackning till botten av varje huvud. Scribe konturerna av packningen på undersidan av huvudet eller huvudet med en mekaniker syl. Ta bort packningen. Endast polish väl inom dessa linjer.
3

Sätt kortast möjliga Mandrell i huvudet på en handhållen roterande slipmaskin, enligt anvisningarna som följde med kvarn. Den Mandrell är skaftet som ansluter kvarnen kroppen till den slipande rullen. Bifoga en slipande rulle till Mandrell.
4

Lay topplocket eller huvuden på en plan yta. Mjuka upp de vassa kanterna på inlopps-och avgas-portar med den roterande målaren och en slipande cylinder. I de flesta stock motorer, dessa portar är 90 grader och kan vara grov eller anfrätt.
5

Grind plana alla grova ytor i intaget och avloppsportarna använder en roterande slipmaskin och slipande rulle. Slipande rullar komma som fett och tunna cylindrar, koner, hjul och andra former. Ändra mandrells och slipande cylindrar att bäst nå innanför portarna som behövs.
6

Grind plana alla grova ytor inne i förbränningskammaren förutom intaget och avgasventilsätena med en roterande slipmaskin och slipande rullar.

7

Polska samtliga slipade ytor innanför portarna (exklusive ventilsätena) och förbränningskammaren med ett roterande verktyg, roterande verktyg hjul polering och polermedel.
8

Rengör all rester från cheferna med avfettning lösningsmedel och trasor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133906.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.