Hur Justera Caster Plates

Caster justering hjälper bilen hålla en rak linje, vilket gör det lättare för föraren att styra och bibehålla kontroll. Caster avser ett hjul tendens att återgå till en rak bana efter ett varv (tänk på hur en kundvagn hjul alltid orientera sig i rätt riktning). Lär dig hur du justerar caster plattor för att spara dina däck från ojämnt slitage och förbättrar bilens prestanda. Saker du behöver Review, Digital Caster Ratchet mätare
ställa
Visa fler instruktioner
1

Fäst Caster mätare till främre högra hjulnavet (det glider på ), vrid bilens ratt tills den främre högra hjulet är orienterad i en 20-graders vinkel.
2

Ställ mätaren displayen till noll, vrid ratten moturs tills den främre- höger hjul är 20 grader vänster om rakt fram, med andra ord, vrid hjulen tills däcken roterar förbi en rak orientering exakt 20 grader. Nivå mätaren och läsa av displayen.
3

Lämna hjulen på en 20-graders vinkel, sedan bort mätaren från höger hjul och anslut den till den vänstra främre hjulnavet. Ställ in displayen till noll, vrid ratten medurs tills vänster framhjul vilar på en 20-graders vinkel till höger om raka. Läs displayen för att spela in den vänstra hjulets caster.
4

Flytta de övre kulleder mot främre eller bakre delen av fordonet för att justera gjutmaskinen. Lossa fästskruven, flytta sedan kulleden att göra justeringar. För att öka det hjul, flytta det översta av kulleden mot den bakre delen av fordonet, för att minska caster, flytta det översta av kulleden mot framsidan av fordonet. Gör nödvändiga justeringar i båda hjulen tills hjul inställningarna är likvärdiga, dra sedan åt bultarna för att fästa kullederna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133905.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.