Typer av Nyans

Fönster toning är populär bland bilägare eftersom det ger inte bara integriteten samtidigt på den öppna vägen, men också minskar mängden solljus i bilen kabinen, vilket kan bidra till att minska temperaturen under varma sommardagar. Fönster nyanser kan också användas i byggnader och bostäder för privatlivet eller skäl energikällor. De typer av nyanser tillgängliga intervall beroende på deras avsedda ändamål, är det dock viktigt att notera att inte alla fönster nyanser är lagligt för bilanvändning. Förstoftade Film

Förstoftade Solskyddsfilm är bland den dyraste typen av nyans, eftersom det är skapat med hjälp av elektromagnetiska fält för att distribuera gas partiklar mot ett tunt skikt av metall. En av de viktigaste fördelarna med denna typ av färgton är dess vikt, eftersom sputtring av atomer kan vara så tunn som 1/100-del av ett mänskligt hårstrå. Syftet med sputtrad film toning är att återspegla specifika strålning band och värme. Typen av strålning som reflekteras band bestäms av den typ av metaller används under skapande processen. Denna typ av nyans är perfekt för dem som vill minska värme absorption hemma eller i ett fordon, som metallskikt avvisar utomhus värme från att komma in invändiga utrymmen.
Färgad film
< p> Färgade fönster nyanser är kanske den vanligaste och billigaste. Till skillnad från andra färgtoner, som använder metaller att reflektera UV-strålning, består färgad film av en polyesterfilm monterad mellan ett lim och en reptålig hårt päls. Färgat film nyans appliceras på den inre ytan av ett fönster, och på grund av dess mörkare färg, är värme som absorberas av filmen och studsade tillbaka in i fönsterglas. Tint centrum att en liten andel av värme gör blöda igenom filmen och in i det inre hytt av ett fordon, men på grund av den snabba rörelsen av luft på utsidan av fönstret, är denna värme dras ut ur fönstret och bort från invändiga utrymmen.
Hybrid Tint

Hybrid nyanser är en kombination av metalliserad, eller fräste, och färgat film. Denna typ av fönster färgton består av fem skikt, som inkluderar en permanent montering, färgade polyesterfilm, laminerande bindemedel, metalliserad filmskikt och en yttre hårda beläggningen. Hybrid nyanser tillåter användare att dra nytta av de fördelar för färgat och metalliserad film samtidigt minska alla sina nackdelar. Exempelvis färgade nyanser tenderar att vara alltför mörk medan metalliserade färgtoner är extremt reflekterande. Genom att kombinera de två, är det färgade nyans ljusare och de reflekterande egenskaperna hos den metalliserade nyans är avtrubbade, vilket ger en nyans som kan avge värme och UV-strålar utan överdriven mörkare eller spegling av fönstren.
Varning för fordon Tint

Tillämpa ett fönster nyans till din bil kan öka avskildhet och komfort, men du måste följa de lagar och bestämmelser i ditt tillstånd när det gäller mörkret nivån av fönster nyanser. Fordon färgtoner regleras av synligt ljus, eller VLT, procentsats, vilket är den mängd ljus kan passera genom en nyans. Varje stat reglerar VLT procentsatser, och sådan information finns tillgänglig genom att kontakta din statens avdelning för allmän säkerhet division eller avdelning av motorfordon. Aldrig tillämpa ett fönster nyans tills du lär dig reglerna ditt tillstånd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133894.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.