Specifikationerna för det TJ Torque

Den TJ är den andra generationen av Jeep Wrangler modeller som såldes av Jeep 1997-2006. Den TJ Jeep Wrangler är en SUV och off-road fordon med två dörrar. Du kan ta bort taket och sidorna av jeep, vilket ger förarna möjlighet att känna vinden och vädret vid körning. Den TJ Jeep används ofta i varmt väder och ägs av personer som bor i områden med soligt väder året runt. Tillämpning av rätt mängd vridmoment till fordonet är viktigt att underhålla den. Front Suspension

övre bärarmarna ram har 55 foot-pounds av vridmoment, medan den övre länkarm axel har 55 foot-pounds av vridmoment. Den undre styrarm ram har 130 foot-pounds av vridmoment och lägre länkarm axel har 85 foot-pounds av vridmoment. Spåret bar axelsida har 55 foot-pounds av vridmoment medan spåret bar frame ball stud muttern har 65 foot-pounds av vridmoment. Slipsen länkhuvuden till hubbar har 55 foot-pounds av vridmoment och slips klämmor rod har 20 foot-pounds av vridmoment. Parallellstaget kultapp har 65 foot-pounds av vridmoment, och länkarmen bollen dubbar har 55 foot-pounds av vridmoment. Länkarmen klämman har 20 foot-pounds av vridmoment, har den övre krängningshämmare 45 foot-pounds av vridmoment, och den undre krängningshämmare har 70 foot-pounds av vridmoment. De fästbultarna att bildrutan är 40 foot-pounds av vridmoment, de övre stötmontering har 17 foot-pounds av vridmoment, och de lägre stötmontering har 21 foot-pounds av torque.The styrning stabilisator Länkarmen och ram har 55 foot-pounds vardera . Addera Rear Suspension

övre bärarmarna ram har 55 flbs vridmoment, medan den övre bärarmarna axel har 55 foot-pounds av vridmoment. Den nedre kontroll vapen ram har 130 foot-pounds av vridmoment och den nedre kontroll vapen axeln har 130 foot-pounds av vridmoment. Spåret bar axelsida och ram har 74 foot-pounds av vridmoment vardera. De övre och nedre krängningshämmare har 40 fot-pounds vridmoment vardera. De övre stötmontering har 23 foot-pounds av vridmoment medan de lägre stötmontering har 74 foot-pounds av vridmoment.
Drive Train Vridmoment specifikationer

främre differential bultarna har 30 foot-pounds av vridmoment och främre differential pluggen har 25 foot-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder drivaxeln till framaxeln har 14 fot-pounds vridmoment, medan bultarna förbinder drivaxeln till transfercase har 20 fot-pounds vridmoment. Den sparkplug järnväg har 27 foot-pounds av vridmoment och oljetråget avtappningspluggen har 25 foot-pounds av vridmoment. Den bakre differentialen bultarna har 30 foot-pounds av vridmoment, har den bakre differential pluggen 25 foot-pounds av vridmoment, och bultarna som förbinder drivaxeln till den bakre differentialen har 14 foot-pounds av vridmoment.
Logga in Andra Vridmoment specifikationer

bultar förbinder den främre stötfångaren till ramen har 77 foot-pounds av vridmoment och muttrarna har 85-115 mul-pounds av vridmoment. Bultarna som förbinder den bakre stötfångaren och entréplan till ramen har 50 foot-pounds av vridmoment vardera. Bultarna sammankoppling av radiator och bakre golv till ramen har 35 foot-pounds av vridmoment vardera. Bensintanken remmar har 3 foot-pounds av vridmoment och bultarna som förbinder gasen sladd till ramen har 11,5 foot-pounds av vridmoment. Bromsoket bultar vid monteringen har 11 foot-pounds av vridmoment.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133890.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.