Information om Snap-On Tools

Snap-on Tools är populär bland mekaniker och hantverkare som kräver verktyg för jobbet och säljer och marknadsför verktyg runt om i världen. Snap-on nyskapande marknadsföring i verktyget industrin genom att gå mobil. Det skickade välfylld lastbilar att marknadsföra och sälja sina verktyg på jobbet platser runt om i landet. Det gav också kredit till sina kunder så att de kan få omedelbar tillgång till de verktyg som krävs för jobbet till hands. Historia

Snap-on Tools började marknadsföra utbytbara skiftnyckel handtag och uttag. Joseph Johnson och William Seidermann bildade Snap-on Wrench Company 1920. Uttagen gjordes att "snäppa på" till fem utbytbara handtag. Johnson och Seiderman tog de verktyg till kundernas verksamhetsställen att marknadsföra sina unika verktyg. Detta banade väg till Snap-on bli branschledande i verktyget marknaden.
Finansiella profil

Snap-on Tools är värt uppskattningsvis 2,5 miljarder dollar. De är ett S & P 500-företag beläget i Kenosha, Wisconsin. Snap-on banat väg för dess framgång genom att förlita sig på word-of-mouth vittnesmål från sina glada och nöjda kunder.
Inventering

Snap-on Nu säljer alla verktyg som behövs av auto mekanik. Snap-on säljer även avancerad diagnostisk utrustning för att analysera motor koder och ge service till komplicerade fordonsindustrin sensorer. Snap-on säljer även verktygslådor för förvaring av verktyg och nödvändiga tillbehör. Den har utformats och marknadsförs nästan 14.000 produkter. Addera Environmental

Snap-on Tools har sedan 1970-talet infört program i sina anläggningar garantera energibesparing, avloppsvatten prestanda och avfallshantering . Det har implementerat metoder för att förhindra luftföroreningar på grund av utsläpp från bilar, luftkonditionering köldmedium och allt annat relaterat till bilindustrin som är farligt för miljön. Snap-on har erkänts för sina insatser för att bidra till att säkerställa miljön förblir ren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133889.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.