Vad är en Toyota Yaris Multipoint Inspektion ?

En multipunkt inspektion på en Toyota Yaris eller någon Toyota , kan göras av olika skäl . En ägare kan ha en mekaniker för att beskriva nödvändiga reparationer eller en potentiell köpare kanske vill veta tillståndet hos en blivande köp . Hursomhelst , är det bra att veta vad som håller på att ses under en sådan inspektion . Exteriör

Toyotas multipoint inspektionsformulär skisserar flera kontrollgrenar . Poster som ingår på utsidan översyn omfattar vindrutan och vindrutetorkare samt alla lampor och signalhorn drift . Addera Interiör

med utsidan , är några punkter bedöms det inre av auto. Sådana poster ingår parkeringsbromsen , takbelysning och dimmer , om tillämpligt .
Under huven

En sann multipoint inspektion inte bara titta på utanför och inuti, men också vid motorrummet. Slangar, remmar och luftfiltret kommer att granskas , liksom kylaren , batteriet och kylsystem .
Andra artiklar

Däck och bromsar normalt kommer att ses som väl för nivåer av slitage . Underredet av auto kommer också att granskas , tillsammans med olika vätskenivåer . Alla dessa punkter tillsammans leder till en ganska grundlig inspektion av hela auto .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133888.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.