Bosch Diagnostic Tools

Bosch är en ledande leverantör av fordonskomponenter diagnostiska lösningar som hjälper tekniker med bilverkstäder. Typiskt, de diagnostiska verktygen levereras med inbyggda program som tillgodoser inhemska eller internationella bilar. Oavsett om du behöver ett verktyg för att kontrollera spänningen i ett batteri, felsöka drivlina eller söka efter någon bil läckor, erbjuder Bosch olika diagnostikverktyg. Scan Diagnostic Tools

Du kan hitta en mängd olika skanning verktyg med Bosch Diagnostics. KTS 340 hjälper tekniker diagnostiska Den elektroniskt system i Nordamerika, Europa och Asien bilar och enheten inkluderar 12 månaders uppdateringar. MTS 3100 MasterTech är ett felsökningsverktyg för att erbjuda drivlina, kaross och chassi diagnostik för inhemska fordon som går tillbaka till 1981. Dessutom kommer Tech 2 utrustad med General Motors program för att hjälpa till ombord, drivlina, gör kaross och chassi diagnostik för sista modellen GM bilar.
Rök Tester

Bosch SMT 300 Rök Tester, en apparat som hjälper till att upptäcka läckor i ett fordon. När den upptäcker en läcka, lämnar röken testaren en Ultra Violet märke som visar var det finns en läcka. Det fungerar med ädelgaser eller fartyg luft och den använder godkända Original teknik Equipment Manufacturer. Den har en luft flödesmätare, rök flödeskontrollventilen och ett tryckfall mätare. Addera ditt batteri Elsystem Analysatorer

Bosch smet testare kan hjälpa butikerna i testa start-och laddningssystem för 12-volts batterier på bilar. Den har en knappsats och en fyrsiffrig LED-bildskärm. Dessutom gör Bosch ett elsystem diagnostisk analysator som ger starter, laddning systemtest och batteri tester.
Noise Vibration Harshness Analyzer

Buller och vibrationer Analyzer enheten ger tekniker med information från ett stort antal ingångar, såsom uppgifter vibrationssensor, tekniker input och bil sensordata. Den har fyra lägen: Drivaxel Balancing, Vibration Diagnos, strobe och Noise diagnos. Dessutom innehåller den information som erhållits från bilens motor och transmission med vibrationer och sensorer brusdata att lokalisera källorna till buller och vibrationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133887.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.