Instruktioner för Solar Bilar

Du kan bygga din egen soldriven bil genom att använda gemensamma hårdvara material och en liten solceller modul. Bygg din egen lilla solcellsdriven bil kan vara ett roligt projekt som visar användbarheten av alternativa energikällor tillämpas på vardagliga tekniker såsom bilar. Du kan slutföra detta projekt på egen hand eller med hjälp av en kompis att göra saker lite enklare. Saker du behöver
3v/1A solpanel
Modell bil motor, växel och 4 hjul
4-by-12-by-1/4-imbhi balsawood panel
sugrör
Ruler
Bänkskiva eller arbetsbänk
Limpistol
Pencil
Skalningslängd och skärverktyg
Visa fler instruktioner
1

Hetta upp limpistolen och bifoga Hjulen har botten av balsaträ bit. De bör placeras i ändarna av panelen. Sedan, limma toppen av motorn på undersidan av trästycket, nära bakhjulen, vilket kommer att fungera som drivhjulen.
2

Montera hjulen tillsammans med två sugrör, men gör inte limma strån på plats som du gjorde på basen av hjulen. Mät två räta linjer från toppen av trästycket till botten med din linjal, markerar dem med en blyertspenna. linjerna ska sluta ca 1,5 inches bort från framsidan och baksidan.
3

Montera solpanel på toppen av balsaträ panelen. Beroende på storleken på den solpanel som du använder, kan det finnas en viss överlappning av panelen, eller det kan finnas vissa delar av träpanel fortfarande visas. Antingen scenario är OK.
4

Anslut klippen power alligator kommer från solpanelen till de positiva och negativa polerna på motorn som du monterat på undersidan. Dessa clips är fästa genom att helt enkelt klämma dem öppna, sedan släppa trycket så att de stänger på toppen av respektive elterminalen. Beroende på längden på strömkablarna, kan du behöva tömma och klippa kablarna om de är för långa och hindra rörelsen av hjulen.
5

Låt solpanel för att ladda upp på ett område som är emot direkt solljus i flera timmar innan du slår på motorn och titta på bilen flytta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133881.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.