Felsökning av en 1998 Chevrolet Z71

1998 års Chevrolet Z71 byggdes som ett arbete lastbil, för att dra och bogsera. Denna truck har en V8 motor, samt en 2-tums lyft. När det uppstår någon fråga, är det viktigt att få det löst för att undvika mer kostsamma problem senare. Du kan felsöka din bil själv på bara några minuter. Detta kommer att spara tid och pengar, eftersom om det görs på rätt sätt, kommer du inte att behöva betala en mekaniker att diagnostisera ditt fordon. Saker du behöver
ägare manuell
Duk
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln för att starta bilen. Om motorn vevar, men inte startar, bör bränsleinsprutningsdonet rengöras. Rengöring bränsleinsprutningsdonet är en nödvändighet för en arbete lastbil, eller en driven off-road.
2

Titta på instrumentbrädan för eventuella upplysta ikonerna. Dessa dashboard lampor indikerar att det kan vara en viktig fråga med din lastbil. Instruktionsboken ger information om vad varje streck sken innebär.
3

kör lastbilen på en slät yta, och lyssna efter alla ljud medan du kör. Ett gnisslande ljud kan tyda på en lös rem. Med hjälp av en skiftnyckel, dra åt alla remmar.
4

kör lastbilen, och tryck på bromsarna. Om du känner vibrationer i ratten, kommer detta indikera nya bromsbelägg eller rotorer kan behövas.
5

Kontrollera all vätska på lastbilen. Detta inkluderar broms, servostyrning, vindrutan bricka, och oljenivå. Service av alla vätskor regelbundet ser till att lastbilen går jämnt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133879.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.