Hur man tar bort Transmission Lines i ett Radiator Shop

En automatisk växellåda i en bil pumpar vätska genom tryckledningar till kylrör inne i bilens kylare. Fluiden återförs till transmission för användning i dess drift, pumpas sedan tillbaka till kylaren och cykeln fortsätter. När reparationerna kräver avlägsnandet av radiatorn från fordonet bör sändningen kylledningarna avlägsnas i kylaren butiken. Arbetet med att ta bort transmissionsledningar kan göras på 15 minuter med rätt verktyg och grundläggande fordonsindustrin kunskaper. Saker du behöver
skyddsglasögon kilar
Wheel
Penetrerande olja
Två skiftnycklar
Splash pan
Shop handdukar
Oil-torr förening
Show Mer Instruktioner
1

Ta ur tändningsnyckeln ur fordonet och placera växelväljaren i "Park" läge. Ställ in handbromsen och plats stoppklossar på bakhjulen. Ta bort nyckeln säkerställer att motorn inte startas samtidigt som arbetet utförs.
2

Öppna huven på bilen och leta reda på anslutningarna kraftledningen. Vissa märken och modeller har linjerna på den nedre delen av kylaren mot motorn, och andra är belägna på vardera sidan av kylaren. Linjerna kommer att vara minst 3/8-inches i diameter och nära varandra.
3

Spray förbindelserna med penetrerande olja och låt oljan verka i 5 till 10 minuter. Placera en splash pan i läge för att förhindra oljespill på verkstadsgolvet.
4

Håll mässing union på plats mellan kylaren uttag och en av de överförings passande muttrar med en skiftnyckel. Placera en annan skiftnyckel på passande mutter och vrid muttern i moturs riktning.
5

Skjut lossade muttern tillbaka över kraftledningen och dra linjen från mässing unionen. Låt all vätska drippings att falla i splash pan. Använd butik handdukar och olja-torr sammansatta behov.
6

Upprepa steg 4 och 5 för att ta bort den andra överföringsledningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133872.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.