Hur man skickar in ett klagomål till Ford Motors

Ford bilägare är beroende av sina bilar för många saker. De vill ha en säker och pålitlig produkt, men ibland saker går fel och en enkel reparation förvandlas till en kundtjänst mardröm. Kontakta Ford Motor Company att inge klagomål och åtgärda ett problem är en enkel procedur. Det finns i huvudsak tre sätt att klaga till Ford: personligen, per telefon eller genom att skriva ett brev eller ett e-postmeddelande. Saker du behöver
Telefon
Datorer
Internet
Visa fler instruktioner
1

Besök återförsäljare där du köpt din bil. Prata med en säljare eller serviceavdelning representant. Normalt kommer detta att vara tillräckligt för att rätta till problemet. Om du fortfarande inte har fått tillfredsställande, ta itu med problemet med antingen försäljningschef eller chef för serviceavdelningen.
2

Ring Ford Center Customer Relationship. Ibland misslyckas återförsäljare för att tillfredsställa kunden. Om detta är fallet, blir det nödvändigt att kontakta Ford Motors direkt. Du kan kontakta Ford på telefon 800-392-3673.
3

Skriv till Ford Motors. Du kan skicka ett brev skriftligen c /o Center Customer Relationship, PO Box 6248, Dearborn, MI 48126. Om du vill skicka ett mail, gå till www.ford.com och klicka på "Kontakta oss" längst ner på startsidan. Klicka på "Ford", och du kommer att hänvisas till en säker e-sida. Välj din e-ämne i rullgardinsmenyn längst upp i formuläret. Skriv ditt meddelande och fylla i ditt fordon och kontaktinformation. När du är säker på att formen är klar, tryck på "Skicka"-knappen och skicka ditt meddelande.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133870.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.