Pulverlackering Secrets

Pulverlackering är ett alternativ till måleri och ger professionella och tåliga ytbehandlingar för metallföremål, såsom motorcyklar, bilar och cyklar. Objekt är belagda med värmehärdande pulver och bakas på cirka 350 till 400 grader F, vid vilken punkt pulvret smälter och skapar en jämn beläggning. Under uppvärmningsprocessen, är den kemiska reaktion som sker kallas tvärbindning, som ger hållbarhet. Pulverlackering kräver betydande skicklighet för att få de bästa resultaten. Framställning

Som med de flesta typer av målning, är det viktigt att noggrant förbereda ytan före pulverlackering. Demontera den del som skall beläggas för att dess mest grundläggande nivå, någon del demonteras som inte tål värme, såsom plast. Rengör delen, se till att du tar bort alla spår av olja, fett, smuts, rost och andra föroreningar. Om möjligt, blästra del för att få det så rent som möjligt.

Lägg en ren presenning, plåt eller plast täcker ner för att täcka det område där du kommer att applicera pudret. Överdraget kan plockas upp och kastas bort när du är klar. Försök inte att städa upp med en dammsugare, eftersom du kan sätta pulvret håll. Addera Coating
p Det kan vara svårt att applicera pulvret på hörnen och djupt försänkta områdena. Flytta den delen så att tyngdkraften hjälper beläggningen processen och hjälper dig att spruta ner i hörnen och fördjupningar. Minska lufttrycket så att du inte blåser pulvret ut ur kurvor och urtag.

Använd rätt munstycken för området och objektet du är beläggning.
Ugn

du baka inte din pulverlackerad del i en ugn som används för att laga mat. Uppvärmningen orsakar giftiga ångor kan frigöras. Du kanske kan hitta en billig, används ugn vid en sparsamhet butik eller loppmarknad.

Inte baka föremål för längre tid än som anges av tillverkaren, vilket kan orsaka distorsion i färg.

Temperatur

Testa din ugn för riktigheten i temperaturen. Testa behandla ett objekt innan pulverlackering själva objektet som skall behandlas. Du måste också använda specifik temperatur som anges på pulvret produkten av tillverkaren. Om du inte använder rätt temperatur, kan ditt objekt kommer ut ur ugnen med en matt yta istället för slät och blank. Om temperaturen är för låg, kommer din beläggning inte härda korrekt.
Sagging

Slapp av beläggningen kan uppstå när du applicerar för tjockt skikt av pulver. Du kan se till att din pulverlackering är inte för tjock med en lägre spänning och kortare spraya tid.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133861.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.