Hur man byter bakrutan i en Acura TL

Medan en spricka i den bakre glas av din Acura TL kanske inte är lika vanligt som en spricka eller chip i vindrutan, kan det fortfarande hända. Vanliga incidenter av att ha bilglas spruckna eller flisas inkluderar en sten från en gräsklippare träffa din bil, eller små skräp plockas upp av däcken från andra fordon på motorvägen framför dig. När du märker att din Acura bakre glaset behöver bytas, kan du välja att få arbetet gjort på ett glas butik eller din Acura återförsäljare. Instruktioner
1

Bestäm om du får ersättning arbete genom att gå igenom ditt försäkringsbolag. För att hjälpa dig att fatta detta beslut, fastställa priset på din försäkring avdragsgilla. När du talar med ditt försäkringsbolag agent, få en förteckning över bolagets redovisade glasbutikerna. Om ditt försäkringsbolag kommer att betala för det arbete som ska göras, kan den rekommendera att du använder en butik på godkända listan.
2

Ring en erkänd glas butik och din lokala Acura återförsäljare för att erhålla ett citat för att ersätta bilens bakruta. Om priset för den del och arbete uppgår till mer än din försäkring avdragsgilla, kanske du vill gå igenom ditt försäkringsbolag för att få arbetet gjort. Om kalkylen är mindre än din självrisk, göra arbetet genom försäkringsbolaget är klokt. Ett glas butiken kommer sannolikt citera dig mindre än Acura återförsäljare.
3

Ta din Acura TL till den ansedda glas butiken du tidigare kontaktade för en uppskattning. När en tekniker har inspekterat skadorna, kan han visa att han faktiskt kan reparera, inte ersätta, glaset. En bakre glas reparationer är betydligt billigare än en full glas ersättning. Om butiken kan reparera skadorna, kommer det att kosta sannolikt mindre än din försäkring avdragsgilla.
4

Boka en tid för att få din bakruta ersättas eller repareras. Om du har bestämt dig för att använda ditt försäkringsbolag, kontakta den för att bekräfta arbetet.
5

Ta bilen till glaset butiken vid den angivna tidpunkten. Beroende på verkstadsgolvet, kan arbetet göras medan du väntar, eller du kanske måste släppa din Acura bort och lämna det för dagen.
6

betala för arbetet och /eller lämna försäkringen anspråk efter slutförandet av arbetet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133856.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.