Hur man gör en svetsreparation på en bränsletank

Bränsletank bucklor är en olägenhet , med konsekvenser som sträcker sig från minskade tank estetik till minskad bränsle kapacitet . Medan vissa bucklor kan repareras hemma med sug kit , några bucklor är så allvarliga att de kräver en professionell för att " dra ut " bucklan , med svetsprocedurer . Weld reparationer medför svetsning av en fästanordning till ytan av buckla, sedan dra ut bucklan , med användning av en glidhammare . Detta förfarande , om det utförs av den oinvigde , kan resultera i allvarlig skada på person samt tanken . Lämna det till proffs . Saker du behöver
systemet Bultsvetsning
dragstiftet fästelement
glidhammare
Visa fler instruktioner
1

Load ett fästelement dragstiftet i stud svetsare chuck för tappens svetssystem . Placera systemet stud svetsning så att dragstiftet är intill och vidröra ytan av bränsletanken buckla .
2

Fire det stud svetsning , vilket sålunda fästa dragstiftet till ytan av bränslet tank . Addera 3

Hook slutet av glidhammare på dragstiftet . Håll ett stadigt grepp om glidhammare , och kasta vikten av hammaren , som glider fritt på axeln av glidhammare , mot handtaget för hammaren . Kasta hammaren vikt kommer att dra hårt på dragstiftet , och kommer " dra ut " den buckla som dragstiftet bifogas .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133854.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.