Hur man tar bort överföringen från en 1954 Chevy bil

Överföring på en 1954 Chevy tjänar samma syfte som överföringen på någon annan typ av bil. Det ligger intill motorn och hjälper till att hålla den i rätt växel. Med tiden, kan transmissionen gå ut och måste bytas i sin helhet. Detta kan vara ett utmanande jobb och rekommenderas för professionella mekaniker, men med rätt instruktioner och några verktyg, kan bilägare installera det själva. Saker du behöver
Skiftnyckel
Jack står
Jack
Pan
Visa fler instruktioner
1

Skjut en jack under den främre änden av fordonet och lyfta upp det. Ställ pallbockar på vardera sida fram för att hålla Chevy upp och ta bort domkraften framifrån. Upprepa processen för baksidan av bilen.
2

Ställ en kastrull under växellådan och dränera vätska i pannan. Koppla manöverlänkage kommer från transmissionen. Ta bort drivaxeln. Lossa bultarna förbinder differentialen till drivaxeln med en skiftnyckel. Ta drivaxeln ur transmissionen.
3

Lossa bränsleledningarna och ta bort dem och ledningsnätet från transmissionen. Demontera svänghjulet inspektionsluckan och svänghjulet-till-moment bultar omvandlare.
4

Avlägsna transmission-till-motor bultar med en skiftnyckel. Titta under Chevy huva och lossa bulten som håller oljestickan röret på plats med en skiftnyckel. Ta ur oljestickan röret och täcker öppningen i växellådshuset för att förhindra kontaminering.
5

Koppla svalare linjer och plugg eller täcka alla öppningar. Dra överföringen rakt bakåt för att frigöra den från motorn. Sänk överföringshastigheten och ta bort den från bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133839.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.