Hur fungerar en magnetisk Bilkrossare Arbete ?

Miljontals nya bilar tillverkas varje år . Magnetiska bil krossar göra plats för nya fordon och göra det lättare att transportera gamla . Metallen från den krossade bilen kan återvinnas och användas för att bygga en ny bil eller någon annan enhet . Återvinning bilar minskar mängden avfall som bortskaffas genom att återanvända metallen. Magnetisk Arm

Magneten är fäst vid en arm som sträcker sig och dras in. Magneten drar till bilen, vanligen vid taket. Bilen lyfts sedan av säkerheten av magneten . Armen dras och droppar bilen i krossen .
Krossning Cylindrar

Delar som fortfarande är användbara , t.ex. bränslepumpar , däck eller backspeglar , kan avlägsnas från bilen innan det skickas till krossen . I krossen , stora cylindrar , som drivs av en hydraulisk vätska pumpas in av en motor , använder 150 ton kraft att krascha ner på bilarna och platta till dem .
Fragmentering och återvinning

Bilar skickas till en dokumentförstörare maskin efter att de har blivit krossade . Bilen strippas av nästan 200 mph ledningar, hammare och stavar i mindre bitar . Dessa mindre bitar placeras i en mindre dokumentförstörare . Strimlad delar går ut på ett transportband . En annan magnet används för att attrahera och separera specifika typer av metall, såsom järn och legering. Någon plast eller gummi skräp kan tas bort för hand .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133816.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.