Tips för att starta en 1992 Volvo 940 Turbo

När den släpptes, var 1992 Volvo 940 utrustad med en turboladdad 2,3-liters, rak fyrcylindrig motor. Motorn är känd för att ha flera problem som håller bilen från att starta, det finns också ett antal andra skäl Volvo kanske inte startar och en certifierad mekaniker bör konsulteras för en ordentlig diagnos. Insprutning Styrenhet

Volvos turboladdade motorn är känd för att ha problem med bränsleinsprutning styrenhet, även kallad ecu. Om insprutningssystemet inte levererar bränsle till motorn, kommer Volvo 940 startar inte. Byte av ECU, enligt MSN Autos, kommer att kosta $ 836 i delar och $ 52 i arbetskraften.
Radioavstörningsklass Relay

Volvos radioavstörningsfilter relä är känt för att ibland misslyckas och kommer att förhindra att 940: s turboladdade motorn från att starta. Enligt MSN Autos, kommer en ny radioavstörningsfilter relä kostar $ 48 och kräver 26 dollar i arbetskraften.
Bränsletrycksregulator

bränsletrycksregulatorn av 1992 Volvo 940 är föremål för återkommande misslyckanden. Utan ordentlig bränsletryck, kan Volvo startar inte. MSN Autos uppskattar att ett nytt bränsle tryckregulator kommer att kosta $ 47 och kräver 26 dollar i arbetskraften
andra potentiella problem
p Det finns fyra krav för Volvos motor att starta.: bränsle, gnista, rätt timing och komprimering. Om någon av dessa inte är tillgänglig eller inte fungerar korrekt, kommer motorn inte att starta. När problemet diagnostiseras och repareras, kommer motorn startar som vanligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133814.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.