Turbo 350 Transmission Verktyg

Turbo Hydramatic 350 är en typ av automatlåda gjord av General Motors (GM). Dessa sändningar var vanliga under 1960 och 1970. På 1980-talet gav Hydramatic vägen till fyra-och fem-växlad automatik men behöll sitt namn. Idag är GM Hydramatic 350 kallas "3-växlad Powerglide" och körs i dra förare. Arbetet med denna överföring kräver en mängd olika verktyg, vissa måste vara förenliga med Turbo 350. Glidhammare

Du behöver en överföring glidhammare för att ta bort den främre pumpen bult i växellådshuset. Addera Clutch-Fjäderspännare

En kopplingsfjäder kompressor gör att du kan ta bort den omvända låga /disassemblera kopplingskolven. Många bildelar butiker sälja eller hyra ut det här verktyget. GM anger en Kent-Moore verktyg för arbetet med Turbo 350.
Låsringen Tänger

Snap ringar håller växellådans delar på plats. Låsring tång med en mängd tips kan hjälpa sträcka både interna och externa låsringar. Dessa tänger, tillverkade av ett härdat metall, säljs ofta i paket med en rad olika storlekar för att fungera på olika storlek ringar.
Mutterdragare

Du behöver en öppen nyckel för att installera överföring till motorn bultarna. Du måste justera tvärbalk och använda en hylsnyckel att dra åt bultarna. De två oljekylare ledningar kräver ett annat verktyg. Du måste använda en skiftnyckel flare mutter för att fästa varje rör. Du måste byta ut hastighetsmätaren kabeln som ett av de sista stegen i att installera om överföringen. En skiftnyckel kan du skruva den på plats. De två oljekylare ledningar kräver ett annat verktyg. Du måste använda en 9/16- eller 1/2-tums skiftnyckel flare mutter för att fästa varje rör.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133804.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.