Hyundai Elantra problem med ledningarna

Förare upplever problem med ledningarna i krockkuddar i sin 2001 eller 2002 Hyundai Elantras bör kontrollera om deras fordon kan ha varit en del av någon av de påminner påverkar dessa modeller . Enligt klagomål från konsumenter till National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) , problem med ledningarna i Elantra strålkastare och lampor golv kan också bli ett problem . Främre krockkuddar

Hyundai återkallade 78.360 modellen år 2001 Elantra fordon för ett fabrikationsfel som kan orsaka kortslutningar i ledningar för förare och passagerare främre krockkuddar . Ett skyddshölje måste installeras över Elantra s airbag- modul för att förhindra eventuella problem som orsakas av vätska rinner från mittkonsolens mugghållare , genom spaken och in i krockkudden styrmodulen .
sida krockkuddar

Hyundai återkallade 150.541 2001-2002 Elantra fordon för kabeldragning problem i sidokollisioner , möjligen orsakade av ledningsnätet under sitsen kommer i kontakt med föremål som lagrats under sätet . En elektrisk resistens kan orsaka airbagar inte att använda i en krasch .
Strålkastare och golvlampor
klagomål

konsumenten att NHTSA visar ett vanligt kabeldragning problem i Elantra strålkastare och lampor golv . Ingen minns har inletts för att åtgärda detta problem och med 2010 .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133802.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.