Hur man byter stötfångaren på en 2002 Mercedes SL 500

Mercedes SL 500 gjordes från 1990 till 2002 som en fin lyx fordon. Dessa bilar ofta sist för många miles och på grund av denna långa livslängd ibland dessa bilar kan få yttre skador. Byta stötfångaren på Mercedes SL 500 behöver inte vara en så svår uppgift och kan göras enkelt hemma. Saker du behöver
Hylsnyckel
Flash ljus
Spray smörjmedel
Visa fler instruktioner
1 ficklampa

Användning och titta under Mercedes SL 500 och lokalisera stötfångaren fästskruvar. Spreja smörjolja på dessa bultar om rostiga. Dessa skruvar är vad håller stötfångaren till bilen ram. Det kommer att finnas fyra av dessa och de kommer att vara placerad mot den yttre änden av stötfångarna. Ta hylsnyckel och ta bort alla fyra skruvar.
2

Håll stötfångaren och koppla registreringsskylten ljus "ledningsnät från baksidan av stötfångaren. För att ta bort detta kommer det att finnas en plastbricka som täcker fyra bultar. Ta din hylsnyckel och ta bort dessa skruvar också. Dra upp på stötfångaren och skjut utåt för att få detta utanför fordonet. Addera 3

Fäst den nya stötfångaren genom att hålla den nya stötfångaren direkt framför där den gamla lossnade. Det kommer att finnas plastinsatsen nitar på nya Mercedes stötfångaren som snäpper in i befintliga hål där den gamla stötfångaren lossnade. Anslut de fyra bultarna tillbaka genom den nya stötfångaren och skruva in med hjälp av hylsnyckel.
4

Anslut ledningsnätet till baksidan av stötfångaren genom att skruva in skruvarna med hylsnyckel. Dra ner plastbricka som täcker de fyra bultarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133800.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.