Hur får man slut på Clear Coat Paint

Ett vanligt misstag i sprutar klarlack på ett fordon körs. Körs är ansamlingar av färg eller klarlack som har tillräckligt med massa för att bokstavligen "kör" ner kroppen av fordonet. Dessa är oftast orsakas av sprutning för hårt eller tjockt på vissa områden eller av ogynnsamma målning förhållanden. Fastställande körningar i klarlack är en mellanliggande målare färdighet, och fordonsindustrin målning upplevelse rekommenderas för bästa resultat. Saker du behöver
1500-grit sandpapper
2000-grit sandpapper
ren trasa
vattenhink
Rubbing /polering förening
Frotté
Visa fler instruktioner
1

Survey det område där klarlack har körts. Känn färgen springa och bestämma dess ursprung och slutpunkt. Genomblött området med en vattenslang eller blöt trasa.
2

Placera bitar av 1500 och 2000-grit sandpapper i en vattenhink och låt dra i cirka fem minuter. Gnid försiktigt köra med 1500 slippapper, ibland stanna upp och gnugga området med handen för att kolla efter gupp. Fortsätt att sand området tills alla upphöjda knölar gnids platta.
3

Gnid 2000-grit sandpapper över det drabbade området. Se till att sandpapper är ständigt våt medan slipning. Torka av området och se till att inga upphöjningar är närvarande och den målade ytan verkar lite tråkig. Fortsätt att slipa om så behövs tills området är smidig i handen och inga blanka fläckar kvar.
4

Applicera gnugga /polervax på tråkig området med en ren trasa. Gnid föreningen in i området i en roterande rörelse. Ansök kraft motsvarande grundligt tvätta bilen med en svamp. Se till att hela dulled området är täckt med föreningen och låt torka i ca 10 minuter.
5

Torka rent med en torr frotté, ta bort alla torra förening. Använd en fuktig trasa för att rengöra området och torka torrt. Applicera ett andra skikt av gnugga /polervax om tidigare slipade området fortfarande verkar tråkig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133784.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.