Så monterar däck på Reverse Fälgar

Det är viktigt för en person att veta om de har omvänt fälgar på sin bil. Den enkla anledningen är att däcket måste avlägsnas från fälgen annorlunda än standarddäck. Om en däckverkstad inte vet vad de gör, kan de skada dina fälgar. Det händer ganska ofta att däckverkstad har en oerfaren anställd som försöker att ta bort däcket det vanliga sättet. Om du som bilens ägare informeras om dina hjul, kan du nämna det till däckverkstad arbetstagaren i förväg. Den omvända kanten fungerar precis hur det låter - i baksidan av en vanlig fälg. Denna artikel kommer att undersöka processen för montering däck med omvänt fälgar. Saker du behöver
Reverse fälg
Rim klämma däck maskin
Däck
Däck glidmedel med applikator borste
Visa fler instruktioner
1

Inspektera din vända fälgen. Se att kanten har en lägre drop center på baksidan av fälgen än den främre sidan av fälgen. Det innebär att däcket måste installeras från baksidan av fälgen.
2

Undersök din fälg maskin klämma däcket att bli bekant med dess funktioner. Du kommer att märka att däcket maskinen hade fyra pedaler som styr olika funktioner. En pedal styr rörelsen av däcket plattan, nästa styr rörelsen av klämmorna på plattan, en annan kommer att kontrollera förflyttning av däcket installation armen, och det sista kommer att styra inflationen på däcket. Maskinen kommer också att komma med plastskydd för klämmorna på plattan. Dessa plastlock syftar till att skydda anpassade fälgar på omvänd applikationer.
3

Fäst plasten täcker till klämmorna på däcket maskinen plattan. Placera den omvända kanten upp och ner på däcket maskinen plattan och tryck på pedalen att klappa fälgen på maskinen.
4

Plocka upp dina däck och smörja kulorna med däcket glidmedel borsten genom borstning däcket pärlor med glidmedel. Placera däcket på fälgen och tryck ner hårt i en gungande rörelse. Den första strängen Nu installeras.
5

Tryck pedalen som flyttar installationen armen på plats och installera den övre vulsten genom att trycka på rotation pedalen så att plattan rör sig i medurs riktning. Din däck är nu helt på den omvända kanten.
6

Tryck på pedalen som frigör klämmorna däck plattan och vänd hjulet och däcket över på maskinen.
7

Pumpa däcket till rätt tryck genom att fästa inflation slangen och trycka på inflationen pedalen på däcket maskinen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133774.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.