Hur man installerar avgassystem på en 1998 Ford F-150

Performing avgaser underhåll på din 1998 Ford F-150 är en relativt smärtfri process om du har rätt verktyg och delar till ditt förfogande. Du kan installera punktutsug på din Ford Truck under en ledig dag eller på en eftermiddag efter jobbet. Du behöver inte lyfta lastbilen, inte heller du måste ha svällande muskler att placera systemet på plats. Om du installerar om lager avgaser, se till att du har färska packningar för att förhindra framtida läckor. Saker du behöver
Stålull
Skiftnyckel
Justerbara hylsor
Visa fler instruktioner
1

Placera avgassystemet under din 1998 Ford F-150 med ungefärligt område där det hänger på fordonet.
2

Häng avgasröret på din Ford F-150 med hjälp av byglar gummi avgaser. Börja från baksidan av lastbilen och arbeta dig framåt. De gummi galgar är anslutna till metall krokar på undersidan av fordonet. Du måste ansluta alla gummi galgar till avgasröret för att förhindra alltför stora rörelser avgassystemet under körning.
3

Rengör anliggningsytorna på motorns header och avgassystem. Den yta på vilken packningen vilar skall vara helt fri från fett, sot och smuts. Om främmande partiklar finns på anliggningsytorna, kunde avgas tätning äventyras.
4

Placera packningen mellan avgassystemet och motorn header. Skjut avgasröret montering bultar genom de tre hålen i avgasfläns och löst åt muttrarna.
5

Kontrollera avgassystemet en gång för att se om infästningen är korrekt. Du vill inte avgaserna att vila mot kroppen, däck, eller bensintanken. Se om det finns tillräcklig frigång från framsidan till baksidan.
6

Dra åt muttrarna på avgasfläns. Bogserbåt på avgassystemet lite för att se om det rör sig alls.
7

bort dina verktyg underifrån din Ford F-150.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133766.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.