Hur man tar bort Huck Bolts

Ta bort huck bultarna kan göra skillnaden mellan att fastställa din hydraulisk utrustning och att inte kunna använda din bil, kassaapparater eller annan utrustning som använder hydraulisk teknik. Bulten skiljer sig från andra bultar, eftersom det är längre än andra bultar, så det används på större bitar av maskiner. Men med större bitar av maskiner, blir Huck bulten svårare att hitta och komma till. En fokuserad blåslampa kan bidra till att undanröja Huck bulten utan att få din hand fångade. Saker du behöver
Propan blåslampa
Metal Hammer
Visa fler instruktioner
1

Hold The blåslampa över Huck bulten. Tryck på "Lås" knappen på sidan av munstycket eller axel, beroende på blåslampa.
2

Tryck på "Ignite" trigger för att avfyra en praxis flamma. Lågan bör vara fokuserad, men inte tillräckligt stor för att värma upp hela ytan som håller Huck bulten. Fokusera lågan genom att vrida munstycket åt höger. För en större flamma, vrid munstycket till vänster.
3

Tryck på avtryckaren igen och använd lågan att smälta Huck bulten. Den tid som behövs för att använda flamman beror på storleken av Huck bulten.
4

Dunka på Huck bulten med en metall hammare för att ta bort den från dess yta. Upprepa denna process med de andra huck bultarna för att slutföra borttagningen av Huck bulten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133764.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.