Hur till Mount General Altimax RT Däck

General Tire Company bildades 1915. Det är ett världsledande företag inom däckbranschen. Idag General Tire ägs av Continental Tire Company. Tillsammans de två namnen tävla mot Michelin som förvärvat BFGoodrich. Denna nya trend av sammanslagning har skapat en ganska konkurrensen mellan de stora hitters i däckbranschen. De produkter dessa företag producerar blir bättre och bättre. En av de nyare däck på marknaden är General Altimax RT. Detta däck var avsedd för en stor åktur samtidigt vara tyst på vägen. Det har varit att få lysande recensioner från konsumenter över hela Internet. Det är därför många människor ger däcket ett försök. Saker du behöver
Rim klämma däck maskin
Wheel
New General Altimax RT Tire
Lube eller såpvatten med applikator
Visa fler instruktioner
1 < p> Inspektera däck maskinen att lära sig de grundläggande drift. De flesta av fälgen maskiner klämma däck har tre pedaler vid basen av maskinen, en roterande tallrik och en installation /borttagning arm. Du kommer också att märka att maskinen har en luftventil för inflationen på däcket och en mätare så att du kan ställa in trycket korrekt. Användningen av dessa maskiner är väldigt självförklarande och de flesta av dem kommer med instruktioner om pedalerna.
2

Placera hjulet på roterande plattan och lokalisera pedalen som kommer att säkra klämmorna. Tryck här pedalen för att fästa hjulet på maskinen. Addera 3

Lyft din nya General Tire ovanpå hjulet. Applicera såpvatten till pärlan områden av däcket med applikatorn genom doppning av applikatorn till tvålvatten och gnugga den på pärlorna av däcket.
4

Swing installationen arm över till hjulet och ställa in den precis ovanför hjulet med armen innanför däckverkstad.
5

Angle däcket så att en del av däcket ligger på hjulet och vulstområdet vilar på installationen armen. Trampa vrida plattan pedalen och du kommer att se däcket börjar vända på hjulet. Du kan behöva hjälpa den på traven genom att trycka med händerna. Upprepa denna process för den översta pärlan av däcket.
6

Använd luftventilen för att pumpa däcket genom att placera luftventilen över ventilskaftet och trycka på inflationen pedalen. Fyll däcken till rätt inflationen.
7

Tryck på pedalen som frigör klämmorna på turn plattan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133763.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.