Vad är en underull för en Autobody ?

En underull för ett fordon kropp är antingen redan tillämpas från tillverkaren eller kan tillämpas av en professionell auto body shop . Syfte

Automotive rost provtryck och undercoating tillämpas på nya fordon hjälper till att hålla regn , snö och is från att komma i kontakt med bilens ram , som är byggd i stål , järn , glasfiber och andra metaller . Tillämpa en primer , vax beläggning och korrosionsbeständig behandling produkt för bil ramar skyddar dem från rost korrosion .
Funktioner

Automotive rost korrektur och professionella underbeläggning använder geler , tätningsmedel och fosfat sprutar på auto organ . Gummi tillsätts till vissa delar av fordonet som regnvatten tätningsmedel . Tillverkarna också normalt lägga en primer underull färg för att göra den rostfri .
Typer

gummerad underbeläggning produkter finns tillgängliga i antingen kan eller aerosol . Gummerade grundfärger typiskt tillämpas till hjulhusen , områden bålen, underreden och stekpannor golv , och vissa är inte övermålningsbar . Alternativ till gummi underbeläggningen är bar och kedjeolja underbeläggning . Bar och kedjeolja underbeläggning hjälper döda rost , och oljan och vaxet efterlämnar en klibbig återstod .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133762.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.