Hur till Fart Balance Däck

Du kan märka din bil skaka (antingen din ratt eller hela din bil) när du kör på vägen. Försöker att diagnostisera orsakerna till varför bilen skakar kan ta lite tid. Dock är det första stället du bör titta dina däck balans. Om dina däck inte är balanserade på rätt sätt, kommer de att få bilen att skaka. Däck balans är processen att fördela vikten jämnt för att säkerställa att varje däck är balanserad till fälgen. Detta görs genom att fästa eller ta bort vikter från hjulet att fördela vikten jämnt. Saker du behöver
däckvikt Tool Review höghastighets däck balansaxlar vikter
Wheel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla gamla hjulvikter med ett däck vikt verktyg. Ett däck vikt verktyg liknar tång, med en punkt på ena änden och hammare på den andra. Den spetsiga sidan används för att avlägsna hjulvikter och hammaren sidan används för att installera vikterna.
2

Innan du fortsätter, kontrollera däcken för rundhet och bekräfta att de har inga separationer.

3

Placera däck och hjul för hög hastighet balansaxel och sätt en av metall kottar i mitten av hjulet hålet. Den höga hastigheten balansaxel är utrustad med koner som är utformade för att passa in i centrum av olika stora hjul. Använd ett hjul mätverktyg för att bestämma storleken och bredden på däcket.
4

fast hjulet på balansering maskin med en stor vingmutter, se till att det är handkraft.

5

Efter användning av mätverktyget, ange storleken på hjulet i balansblock datorn. Du kommer att se knapparna på framsidan av balansblock där du kan mata in informationen.
6

Stäng locket på balansaxel och det kommer att börja snurra hjulet. När hjulet slutar snurra, lyft av locket och titta på skärmen. Det kommer att visa dig där hjulet behöver vikten. Mest balancers har tre lampor som blinkar när en plats på ett hjul visas att behöva vikt.
7

Använd verktyget hjulvikt att hamra mängden vikt visas på skärmen på sin rätta plats på hjulet.
8

Stäng locket på balansaxel och låt höghastighetståg balansaxel snurra hjulet igen. , Beroende på vad datorn säger, kan du behöva justera vikter upp eller ner. När du har balanserat däcket korrekt kommer höghastighetståg balansaxel visa "noll." Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133755.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.