General Motors Powertrain Garantiinformation

General Motors har en drivlina garanti varar fem år eller 100.000 km , beroende på vilket som kommer först till kunderna om sin Chevrolet , Buick , GMC och Cadillac varumärken. Garantin är tillgänglig på alla personbilar , lätta lastbilar och skåpbilar , men inte på medeltunga lastbilar . Reparationer

GM Powertrain garantin täcker reparationer på vissa motorer och drivsystem , inklusive motor reparationer delar inklusive topplock , block och oljepumpar . Överföringen , växellådshuset och överföring fall omfattas , liksom reparationer drivsystem inklusive slutväxel bostäder och axlar axel .
Täckning

GM inte ger en garanti på delar som behöver repareras på grund av en olycka , missbruk , felaktigt underhåll och bränsle av dålig kvalitet . Det finns ingen självrisk debiteras kunden för reparationer som utförs som en del av GM Powertrain garanti.
Program

Tjänster som ingår med en drivlina garanti omfattar Courtesy transport Program , vilket ger akut vägassistans för kunder som omfattas av en GM garanti . Courtesy transporter finns också för kunder vars fordon kräver reparationer .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133754.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.