Nackdelarna med turboladdare

turboladdare är utformade för att avsevärt öka en motors hästkrafter och orsaka att fordonet körs med högre hastighet. En turbo är en typ av gas kompressor som ökar den mängd bränsle som kan brännas i en motor, vilket förbättrar den kraft och prestanda. Samtidigt ha den extra kraften i en turbo kan komma med klara fördelar, har denna enhet några nackdelar också. Installation

Installationen är en viktig komponent för effektiviteten i en turbo, och inte alla mekaniker är kapabla av att installera en korrekt. Om mekanikern gör även ett mindre misstag, kommer det inte bara att göra turboladdare ineffektiv, men kan orsaka skada i motorn. På vissa fordon
System

Systemet kanske inte kan hantera en turbo och kan leda till att systemet inte fungerar och bryta ner. Detta orsakas ofta av otillräcklig bränsle-till-syre-förhållande. En professionell mekaniker måste göra ändringar i motorn och ökar bränsle-förhållandet för att säkerställa maximal nytta av turboaggregatet. Turboladdare också kan orsaka slitage på en motor och kan också kräva en motor som ska ersättas förr än förväntat.
Kostnad

Turboaggregat är ganska dyra, och det är viktigt att avgöra om fördelarna är värt kostnaden. Vid beräkning av kostnaden för en turboladdare, är det också viktigt att inkludera serviceavgift och installation. Turboladdare ofta kostar mellan $ 2.000 och $ 5000 med 2010.
Köra

Eftersom turboladdade fordon färdas i höga hastigheter, kan eventuella fel leda till farliga situationer. Medan en turboladdare kan vara till nytta för dem som lever i bergen och behöva klättra branta kullar, färdas i höga hastigheter kan orsaka en förare att svänga av vägen eller krascha in i ett annat fordon. Körning vid höga hastigheter kan vara farligt på kommersiella vägar och leda till olyckor i upphävande av licens.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133753.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.