Vad man ska fråga när du får din Transmission Fast

Många människor fruktar att ta sin bil för reparation. När mekanikern säger "transmission", är ångesten ofta förhöjd. En bils växellåda är ett komplicerat system av hydraulik och elektroniska komponenter. Dess syfte är att sända kraft från motorn till drivaxeln som styr hjulen. Uppskattningar

Undvik att få en offert via telefon. Komplexiteten i sändningar under 2010 gör att få en korrekt uppskattning syn-osedda nästan omöjligt. Få en skriftlig uppskattning efter att butiken har undersökt bilen och kör de nödvändiga testerna. Kontrollera offert för några villkor, och fråga hur exakt uppskattning är. Om reparatör inte kommer att försäkra er om att det slutgiltiga lagförslaget inte kommer att vara mer än 20 procent högre, gå någon annanstans.
Tidsram

Fråga hur länge reparationerna kommer att ta och om det finns några eftergifter bör det ta längre tid. Vissa butiker kommer att ge ett fordon om arbetet tar längre tid än de projekt. Andra kanske ge en rabatt på reparationer.
Parts

Be för de specifika delarna i butiken kommer att använda. Något så enkelt som fel vätska eller filter kan skada din sändning. Och de kan använda omtillverkas eller begagnade delar. Ta reda på i förväg. När nya delar används, berätta butiken du vill att paketet material som används för att leverera dem.
Rykte

En viktig fråga att ställa innan du lämnar din bil någonstans är hur välrenommerade butiken är. Vänner och kollegor kan ge rekommendationer, och kontrollera om deltagande i konsumentgrupper såsom Better Business Bureau eller AAA.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133748.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.