Det genomsnittliga priset för Bromsbelägg

Bromsbelägg är en typisk slit-och - tår punkt på ett fordon . Så småningom kommer dynorna måste bytas en gång slitna , eller dyrare broms skador kan uppstå . Funktion

Normalt är bromsbelägg används på de främre hjulen på ett fordon. När du bromsar , är dynorna pressas mot bromsskivan för att stoppa bilen .
Replacement

Bromsbelägg börjar skrika när det är dags för byte . Ljudet innebär att dynan är sliten nog att det kan eller redan har skrapat bromsskivan nedan . Beroende om fordonet anses ekonomiskt eller lyx , kan bromskloss byte kosta mellan $ 90 till $ 250 per axel i december 2010 . Om du vill byta ut bromsbeläggen på egen hand , kostar kuddar vanligtvis $ 68 per axel , och kan öka därifrån beroende på materialet dynan är tillverkad av .
Funktioner

en bromskloss byte tjänsten bör omfatta utbyte av dynorna , kontroll av den omgivande bromssystem för eventuella andra bromssystem frågor som kan vara dolda , och ett körprov för att kontrollera korrekt installation . Tänk på att om flera bromssystem problem uppstår , t.ex. en annan del behöver bytas , kommer kostnaden att öka .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133747.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.