Så monterar du ett registreringsskylten på en Tube Bumper

Montering en registreringsskylt är en enkel uppgift, men endast om det finns en plats att montera den. På bilar med rörformade stötfångare, kan det inte finnas en tillgänglig fäste, så hur du fäster registreringsskylt? Svaret ligger i en specialitet konsol utformad för att passa över röret stötfångaren, såsom de som finns i Jeeps. Bara klämma fästet över stötfångaren, sedan bifoga registreringsskylten till fästet. Saker du behöver
Tubular stötfångare licens
fästplatta Skruvmejsel
Skiftnyckel
Måttband
Avtagbar tejp
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på stötfångaren, använder måttband, och dividera antalet i hälften. Placera ett litet märke på den mätningen, som bör vara i mitten av stötfångaren. Markera platsen med avtagbara band.
2

Montera klämman sidan av fästet över stötfångaren just över detta varumärke. Detta kommer att försäkra registreringsskylten är centrerad på stötfångaren.
3

in skruven genom hålen i ändarna av klämman, inte bakom din stötfångaren. Placera muttern över änden av skruven och rotera medurs för att dra åt den. Att stadigt fästa det, använd skruvmejseln på ovansidan av skruven och håll in den nedre muttern på plats med skiftnyckeln.
4

Rikta registreringsskylten mot hålen i fästet och sätt den medföljande monteringsskruvar. Placera en mutter på baksidan och dra åt med hjälp av samma teknik som du gjorde med spännskruven.
5

Upprepa för alla fyra hålen för att slutföra installationen.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133741.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.