Freon R-12 certifieringskrav

R12 är en miljörisk, så att användningen av det har begränsats till certifierade tekniker. Att köpa freon R12 för påfyllning bilens luftkonditioneringssystem måste du ha intyg, enligt US Environmental Protection Agency s Clean Air Act från 1995. Certifieringen är begränsad till tekniker som har klarat tentor som ges av EPA-godkända testning företag. Bestäm där du kan bli certifierad

Besök EPA: s hemsida för att ta reda på vilken utbildning center som utbildar på R12 användning är närmast dig. Du måste ta en kurs som lär dig den service och reparation av MVAC (Motor Vehicle Luftkonditionering) och MVAC-liknande apparater, köldmediehantering, miljökonsekvenserna av kyl, framtida tekniska framsteg inom köldmedium och andra frågor som är relevanta för att hantera R12 och andra köldmedier. Var säker på att du väljer ett program som godkänts av EPA.
Förbered din Certification Exam

Din kurs kommer att hjälpa dig att förbereda för R12 certifiering. Du kommer också vill använda sig av studiehandledningar från din pedagogiska anläggning och online-tentor praktiken. En sökning på Internet för "Avsnitt 609 övningsprov" kommer att leda dig till flera webbsajter som erbjuder praxis tentor. Några av dessa platser har ett begränsat antal övningsfrågor, medan andra tar ut $ 15 to $ 20 per praktiken guide och tentamen.
Genomföra och klara Certification

Du är skyldig att svara på minst 21 av 25 frågor korrekt på certifiering examen. Din utbildning kan hjälpa dig att hitta en testanläggning, eller besöka det nationella institutet för Automotive Service Excellence institutet att registrera och ta online-certifiering testet. När du passerar din examen kommer testinstitut fråga dig din certifiering. Du kan sedan köpa R12 för köldmedium användning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133737.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.