Hur man tar bort Överskott Freon

Freon är ett registrerat varumärke av DuPont företaget och hänvisar till ett köldmedium som består av klorerade och fluorerade kolväten lösningsmedel. Endast en professionell med rätt certifiering bör avlägsna överskott Freon från en bils luftkonditioneringssystem, eftersom kemikalierna är mycket farliga för människor och miljö. Borttagning Freon säkert kräver tillgång till en A /C återhämtning maskin avsedd att avlägsna kylmedium från bilar. För miljöskydd, skall den överskjutande Freon lagras ordentligt efter borttagning. Saker du behöver
A /C återvinning eller reclaimer enhet
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorfordon huva, avslöjar motorn.
2

Hitta de höga-och låga sidan slangar för luftkonditionering. Också, lokalisera sina respektive ventiler. Sätt den låga sidolinjen från återvinningen maskinen i bilens A /C låg-side ventil
3

. Typiskt är maskinens låga sidolinjen blåfärgad.
4

in high-side linje från återvinning maskinen i bilens A /C high-side ventil. Maskinens höga sidan linjen är normalt röd.
5

Vrid Öppna förvaringsfacket ventilerna på baksidan av återhämtningen maskinen.
6

Switch öppna två ventiler placerade på framsidan av återhämtningen maskinen.
7

Leta efter en knapp märkt "Återskapa" eller något liknande. Tryck på knappen på tangentbordet för att starta återställningen.
8

Stäng alla ventiler på maskinen när du är klar. Det är oerhört viktigt att du stänger ventilerna på lagringsenheten som att inte släppa freon i atmosfären.
9

Koppla hög-och låg-sidolinjer från motorfordon är A /C slangar. Stäng Stäng ventilerna på bilen också.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133736.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.