Hur hitta en Ford ESP Kontrakt Number

Ford ägare ges möjlighet att köpa en utökad garanti, som har en ESP avtalsnummer. En Ford utökad service Plan kontrakt nummer används av återförsäljarna för att bestämma din garanti information om din bil behöver repareras. Om du har förlorat den, kan Ford garantiavdelning hämta denna information, även så du bör hålla ett personligt rekord på det. Instruktioner
1

ESP avtalsnummer ingår i ditt kontrakt. Om du har förlorat kontraktet, kontakta Ford tillverkarens garanti kontor per telefon på (877) -339-1978 eller (800) 325-3861. Ett automatiskt system kommer att besvara samtalet. (Se Varning för mer kundservice information).
2

Tryck den numeriska knappsatsen alternativet för befintliga kunder. Därefter väljer du det numeriska kontot och fakturering alternativ, så att du kan omdirigeras till en levande representant. Du kommer att bli ombedd att svara på en rad säkerhetsfrågor, såsom fullständigt namn, adress, och telefonnummer associerat med Ford fordonet och ESP-konto. Du kan också behöva ge den 17-siffriga Vehicle Identification Number, som ligger på instrumentbrädan i bilen. Addera 3

Berätta företrädaren att du måste ha en kopia av din ESP kontrakt skickas till dig. Representanten kommer att be dig att bekräfta rätt adress. I de flesta fall, kommer det automatiskt att skickas till den adress i samband med att ägaren av fordonet.
4

Låt fem till 10 arbetsdagar för kopian av Ford ESP kontraktet skickas till dig posten. Det ESP avtalsnummer kommer att noteras på den detaljerade kontrakt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133723.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.